onsdag 4 maj 2011

Ett rejält lyft för Vaxholms företagsklimat

Nyss kom det in en nyhet som är otroligt positiv - Vaxholm klättrar 51 platser på Svenskt näringslivs rankning av företagsklimat! Det placerar oss bland de tio mest snabbväxande kommunerna av Sveriges 290 vad gäller kvaliteten företagsklimatet.

Dock är det en hel del kvar att gå tills dess jag tycker att vi kan vara "slutligen nöjda", eftersom vi fortfarande bara befinner oss i det övre mittfältet. Men uppryckningen och hastigheten som företagsklimatet förbättras är ett kvitto på att vi är på rätt väg i vårt näringslivsarbete, som vi arbetat hårt med de senaste två åren.

Ett stort tack vill jag rikta till alla ni företagare som tagit och tar er tid före, efter och under jobbet för att hjälpa kommunen och politikerna att förstå vad ett bra företagsklimat betyder för er. Men också förstås till alla andra som gjort det möjligt på kommunen med kommun- och näringslivschef Per Törnvall och näringslivsberedningens ordförande Leif Dahlstedt i spetsen

Tittar man vidare på Vaxholms resultat ser man också att vi i stort sett på alla områden har de bästa enkätsvaren någonsin sedan enkäterna började skickas 2002. Vi är på rätt väg och jobbar vidare!

Hoppas du som Vaxholmsföretagare har anmält dig och kan komma till vårt seminarium "Dags att enas kring visionen för Vaxholms stads framtida näringslivsutveckling" tisdagen den 10 maj kl 18-22 på Rådhuset. Du anmäler dig här.

Inga kommentarer: