måndag 2 februari 2009

Öppet hus - kom nästa gång!

Häromdagen hade jag mitt första "öppna hus" - tanken är att alla ni som inte vill höra av er i förväg eller boka någon tid ska kunna komma drop-in för att få träffa mig och ta upp stora som små frågor.

Riktigt bra uppslutning första gången, tycker jag. Fyra olika besök rörande allt ifrån efterfrågad trafikstatistik ifrån Vaxholms Hembygdsförening och den nu (tyvärr) mossbeväxta minnesstenen "Tyste Jakob", till framtiden för Vaxholms Fästningsmuseum och diskussioner med Företagarna här i Vaxholm.

Det blev en del konkreta åtgärdspunkter som är vidareskickade ifrån mig nu, och andra som sätts in i ett större sammanhang.

Du är varmt välkommen att komma nästa gång! Jag finns på plats med vidöppna dörrar i mitt kontor i Rådhuset mellan kl 16-18 under resten av året:

25 februari
25 mars
29 april
27 maj
30 september
28 oktober
24 november

Vi ses!

2 kommentarer:

Vangstads sa...

Ett mycket bra intitiativ med bloggen och en möjlighet för oss boende i vaxholm att ta del av "vad som sker". Äntligen håller demokratin på att bli verklighet

Heja Mosseby

Jan sa...

Hej
Som boende på Tynningö åkte vi idag (måndag) in till Vaxholm för att utföra några ärenden. Det som mötte oss kändes inte bra, en mängd stängda affärer och mer företag på tur att lägga ned sin verksamhet.
Som tidigare mångårig egen företagare känner jag att det som erbjuds av företagarna i Vaxholm inte alltid är det som kunderna frågar efter. Det går inte att bygga ett livaktigt centrum på några affärer som säljer damkläder och inredningsartiklar.
Jag tror att kommunen skall hjälpa till vid val av företag som skall etablera sig genom att aktivt föreslå och verka för en mix av företag som bäst gynnar Vaxholm som livaktig skärgårdsstad. Sture-gallerian, Sikla affärscentrum mfl gör på det sättet.
Om man erbjuder det kunderna (invånarna) vill ha så får man sina varor sålda. En enkel sanning som inte alltid är så enkel att komma underfund med.
Vänligen Jan Ph